Opel - първият адрес на чипсовете Chio

Всичко започна с мечта, която се превърна в истински успех по най-бързия начин. Хората, които натискаха педала на газта, бяха семейството на Opel, а именно: Карло, Хайнц и Ирмгард фон Опел.

Картофи от собствената "градина"

Инициативата на г-жа фон Опел дойде и в резултат на нейното семейство, което обработва много картофени полета в Пфалц, Петерсау. Със суровината и възможността да контролира качеството на картофите, тя осъзна, че може да получи най-вкусния чипс. Така първата фабрика за чипс бе построена във фермата за картофи през 1962 г. Заради земеделския си произход чипсовете били толкова вкусни, че бързо завладявали всички, които са ги опитвали.

И още чипс!

Всички се влюбиха в чипсовете на CHIO! Търсенето надмина очакванията и производството на картофи беше недостатъчно, затова семейството Опел реши да наеме местни фермери.

Повече от чипс!

За кратко време чипсовете CHIO се превърна в синоним на любимо хапване за моментите, прекарани с приятели. Разнообразието трябваше да бъде следващият етап от развитието, така че бяха въведени нови продукти, включително пуканки, тортили и сосове. Открийте продуктите CHIO! Ще ви изненадаме с разнообразие