ЧИПС КЛАСИК

Класически добър! Когато приятели се събират и вкусове се различават, Chio Classic ги обединява с поредица от вкусове, които всеки предпочита. Хубавите моменти, точно по твой вкус започват с Chio!

КЛАСИЧЕСКИ ЧИПС СЪС СОЛ

20 гр • 60 гр • 140 гр • 200 гр • 255 гр

Нещо бързо за хапване - избери класическото, винаги е добра идея!

Хранителни стойности за 100 гр
Енергийност (ккал/ kJ) 536/2232
Въглехидрати (г)  47
от които захари (г)  0,7 
Мазнини (г)  35
от които наситени (г)  3,2
Протеини (г)  6,8
Сол (г)  1,3

Съдържание

Картофи, слънчогледово олио, сол (1,3%). Може да съдържа следи от глутен, мляко, соя. Пакетирано в защитна атмосфера. Условия за съхранение: да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

КЛАСИЧЕСКИ ЧИПС СЪС СОЛ

ПЕЧЕН ЧИПС

Chio Печен чипс с  -70% по-малко мазнини*.

Печен чипс с два неустоими вкуса, с вълнообразна и хрупкава форма.

*В сравнение с Chio Chips Класически

Chio Печен чипс с вкус на паприка

125гр

Добре балансираният вкус на Chio Печен чипс паприка и намаленото му съдържание на мазнини го прави перфектен за всеки тип потребител.

Хранителни стойности за 100 г

Енергийност (ккал/ kJ) - 405/1709

Въглехидрати (г) 72

от които захари (г) 7.3

Мазнини (г) 9.2

Протеини (г) 6.1

Сол (г) 1.6

Съдържание

Състав: картофи на прах (61%), нишесте, слънчогледово олио (7,3%), захар, сол, емулголатор (лецитин), паприка на прах(1,1%), дрождев екстракт, натурален овкусител, домат на прах, балсамов оцет на прах (концентрирана гроздова мъст, винен оцет), лук на прах, кайсия на прах, регулатор на киселинността (калциеви фосфати), ЕЧЕМИЧЕН малцев оцет на прах, набухвател (натриев хидроген карбонат), чили на прах, чесън на прах, оцветяващи хранителни продукти (екстракт от черен чай), киселина ( ябълкова киселина), оцветител (екстракт от червен пипер), билки, подправки, екстракт от ЕЧЕМИЧЕН малцов оцет, спиртен оцет на прах.

Може да съдържа следи от ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, СЪДЪРЖАЩИ ГЛУТЕН (СУРОВАТКА), СУСАМ и МЛЯКО.

Chio Печен чипс с вкус на паприка

КЪДРАВ ЧИПС

Насладете се на интензивни моменти на забавление с къдравия, наситен с вкусове, чипс Chio! Специалната къдрава форма прави текстурата по-хрупкава и вкуса по-интензивен - всяка опаковка е като покана за танц с неустом аромат и вкус! 

КЪДРАВ ЧИПС СЪС СМЕТАНА И МАГДАНОЗ

120 гр

Пригответе се да се насладите на любимия вкус чипс - сметана и магданоз! Всяка хапка от къдравия чипс Chio е наситена с вкус на сметана и магданоз. За споделените мигове с приятели, изберете опцията Party Pack, за да се насладите на техния интензивен вкус заедно.

Хранителни стойности за 100 г

Енергийност (ккал/ kJ) 534/2223
Въглехидрати (г) 47
от които захари (г) 3,1
Мазнини (г) 34
от които наситени (г)3,4
Протеини (г) 7
Сол (г) 1,2

Съдържание

Kартофи, слънчогледово олио, натурален овкусител, сол, сладка СУРОВАТКА на прах,  СМЕТАНА на прах (0,7%), дрождев екстракт, лук на прах, магданоз (0,1%), чесън на прах, киселина (млечна киселина), чили на прах, екстракт от подправка, подправка. Може да съдържа следи ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, СЪДЪРЖАЩИ ГЛУТЕН (ПШЕНИЦА, ЕЧЕМНИК) и СОЯ.

КЪДРАВ ЧИПС СЪС СМЕТАНА И МАГДАНОЗ