ЧИПС КЛАСИК

Класически добър! Когато приятели се събират и вкусове се различават, Chio Classic ги обединява с поредица от вкусове, които всеки предпочита. Хубавите моменти, точно по твой вкус започват с Chio!

КЛАСИЧЕСКИ ЧИПС СЪС СОЛ

20 гр • 65 гр • 140 гр • 255 гр

Нещо бързо за хапване - избери класическото, винаги е добра идея!

Хранителни стойности за 100 гр
Енергийност (ккал/ kJ) 536/2232
Въглехидрати (г)  47
от които захари (г)  0,7 
Мазнини (г)  35
от които наситени (г)  3,2
Протеини (г)  6,8
Сол (г)  1,3

Съдържание

Картофи, слънчогледово олио, сол (1,3%). Може да съдържа следи от глутен, мляко, соя. Пакетирано в защитна атмосфера. Условия за съхранение: да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

КЛАСИЧЕСКИ ЧИПС СЪС СОЛ

КЪДРАВ ЧИПС

Насладете се на интензивни моменти на забавление с къдравия, наситен с вкусове, чипс Chio! Специалната къдрава форма прави текстурата по-хрупкава и вкуса по-интензивен - всяка опаковка е като покана за танц с неустом аромат и вкус! 

КЪДРАВ ЧИПС СЪС СМЕТАНА И БИЛКИ

65g • 95g • 135g • 220g

Пригответе се да се насладите на любимия вкус чипс - сметана и билки! Всяка хапка от къдравия чипс Chio е наситена с вкус на сметана и билки . За споделените мигове с приятели, изберете опцията Party Pack, за да се насладите на техния интензивен вкус заедно.

Хранителни стойности за 100 г

Енергийност (ккал/ kJ) 534/2223
Въглехидрати (г) 47
от които захари (г) 3,1
Мазнини (г) 34
от които наситени (г)3,4
Протеини (г) 7
Сол (г) 1,2

Съдържание

Kартофи, слънчогледово олио, натурален овкусител, сол, сладка СУРОВАТКА на прах,  СМЕТАНА на прах (0,7%), дрождев екстракт, лук на прах, магданоз (0,1%), чесън на прах, киселина (млечна киселина), чили на прах, екстракт от подправка, подправка. Може да съдържа следи ЗЪРНЕНИ ХРАНИ, СЪДЪРЖАЩИ ГЛУТЕН (ПШЕНИЦА, ЕЧЕМНИК) и СОЯ.

КЪДРАВ ЧИПС СЪС СМЕТАНА И БИЛКИ

ЛАЙТ ЧИПС

Приготви се за същия автентичен вкус на пържени картофи, но вече с 30% по-малко мазнини (в сравнение с класически Chio чипс със сол)! Дебелите резанчета картофи са внимателно пържени при контролирана температура, след което ги оставяме да се отцедят за по-дълъг период. Резултатът е прекрасен: неустоим вкус на истински чипс.

ЛАЙТ ЧИПС С ВКУС НА КАРАМЕЛИЗИРАН ЛУК

125 гр

Необичайнит вкус на карамелизиран лук с всяка хапка чипс, сега с 30% по-малко мазнини (в сравнение с класически Chio чипс със сол). Chio Light чипс обещава наслада и леко хапване. Чувствай се добре и се наслади на повече автентичен вкус!

Хранителни стойности за 100 гр
Енергийност (ккал/ kJ)  477/1995 
Въглехидрати (г) 54
от които захари (г)  3
Мазнини (г)  24
Протеини (г)  7,8
Сол (г)  1,5

Съдържание

Картофи, слънчогледово олио, захар, сол, лук на прах (1.2%), дрождев екстракт на прах, малтодекстрин, регулатор на киселинността (лимонена киселина), чесън на прах, натурален овкусител, оцветител (екстракт от червен пипер). Може да съдържа следи от зърнени храни, съдържащи глутен (ечемик, пшеница) мляко и соя. Пакетирано в защитена атмосфера.

ЛАЙТ ЧИПС С ВКУС НА КАРАМЕЛИЗИРАН ЛУК