- Намаляване на замърсяванията от отпадните вещества
- Намаляване на наситените мастни киселини
- Намаляване на изкуствените подобрители на вкуса
- Намаляване на съставките, които са алергени, и могат да бъдат избегнати при производството
- Произвеждаме продукти с по-ниско съдържание на сол
- Произвеждаме продукти с по-ниско съдържание на мазнини
- Произвеждаме продукти за включване в диета при специфични чувствителности към храни
- Произвеждаме продукти само с натурални аромати
Не всички мазнини са еднакви – намаляване на наситените мастни киселини

Казано накратко, нашите продукти стават по-хранителни и здравословни, когато заменим наситените мастни киселини с ненаситени мастни киселини. От 2006 г. насам чрез използването на специфичен вид слънчогледово олиа (HOSO) с високо съдържание на ненаситени мастни киселини, ние постепенно намаляваме съдържанието на наситени мастни киселини в нашите чипсове и специалитети с повече от 53%. Съдържанието на ненаситени мастни киселини ще бъде увеличено и в бъдеще от други подобрения в производството, в които ще инвестираме.
Страхотен вкус без изкуствени добавки

От 2007 г насам намалихме с 98% и изкуствените овкусители (например натриев глутамат) в продуктите с нашите марки. Тази промяна беше осъществена без от нея да пострада отличният им вкус.
Натурален вкус

Нашите потребители все по-често търсят хранителни продукти, които са приготвени с естествени аромати. По тази причина, от 2009г. насам използваме само натурални аромати във всички нови продукти с нашите марки, които разработваме и пускаме на пазара. На голяма част от съществуващите ни до този момент продукти променихме рецептите и използваме също натурални аромати.Днес повече от половината ни продукти са приготвени изцяло с натурални аромати.
Нашите планове за бъдещето

- Да увеличим допълнително употребата на HOSO (слънчогледово олио с високо съдържание на ненаситени мастни киселини) при приготвянето на чипс и специалитети
- Да увеличим броя на продуктите с намалено съдържание на сол и мазнини
- Да доразвием прозрачността в комуникацията с нашите потребители като добавим на лицето на всички опаковки информацията за съдържанието на хранителни вещества в порция от 30г за съответния продукт
- Да разработим повече опаковки за единична консумация с малки порции